EUROPA

Wenecja – nietypowy przewodnik kulinarny

Comments (3)
  1. Ania pisze:

    La Mera Verde i Suso 🙂 przepyszne 🙂

  2. Ania pisze:

    Cześć!
    Za Twoją sugestią poszłam do lodziarni Alaska, lody pistacjowe okazały się ogromnym rozczarowaniem. Konsystencja tragiczna, smak również, kolor nie zachęcający – widać zielony barwnik.
    Radzę zaktualizować przewodnik, próbowałam parę lodów w Wenecji i te okazały się najgorsze.
    Pozdrawiam

    1. Bardzo mi przykro! Tym bardziej, że to lodziarnia, w której poznałam właściciela i który pokazał mi jak robi lody. Byłam tam w maju i moim zdaniem to wciąż miejsce numer jeden, choć nie wygląda najnowocześniej. Przykro mi, że takie było Twoje doświadczenie. A gdzie z kolei Ci smakowało?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *