RESTAURACJE

SZYBKO I TANIO TO TROCHĘ ZA MAŁO, WROCŁAWSKA GASTROPUB/WROCŁAW

Comments (1)
  1. Magdalena pisze:

    Miałam okazję być kilka razy w „Wrocławska Gastropub”. Jeśli chodzi o wina – niestety nie mam zdania i na pewno znasz się na tym lepiej. Od siebie mogę dodać, że piłam piwo i za każdym razem smakowało bardzo dobrze. Ty jadłaś bigos staropolski, a ja polecam bigos wrocławski z czerwonej kapusty – tam też duże kawałki mięsa, całość naprawdę smaczna. Miałam okazję też spróbować łososia w sosie pomarańczowym – naprawdę dobrze przyrządzony. Również odniosłam takie wrażenie, że w tym lokalu wszystko odbywa się sprawnie, obsługa miła. Szkoda, że ten wędzony ser nie okazał się strzałem w dziesiątkę. Pozdrawiam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *